Har du erfaring inden for CTS Service og trives du med at skabe gode kunderelationer, så har vi et spændende job til dig.

Unic Automatik søger en selvstændig servicetekniker, der udover at være faglig dygtig, også har lyst til at planlægge sin egen arbejdsdag. Unic Automatik er en dynamisk virksomhed med højt til loftet og hvor godt humør er i fokus. Hvis du er en erfaren servicetekniker med el-teknisk baggrund, der vil påtage dig CTS/BMS-opgaver fra Århus til Aalborg, så kan denne stilling meget vel være dit næste job!

Om jobbet

I Unic Automatik søger vi en CTS Service tekniker, som er interesseret i at påtage sig en bred vifte af opgaver – med CTS/BMS drift og vedligehold som omdrejningspunkt. Du vil med udgangspunkt fra din bopæl køre ud til forskellige opgaver, og du planlægger selv, hvordan og hvornår opgaverne bedst kan løses. Der vil selvfølgelig være noget sparring med din nærmeste leder samt kolleger, men som udgangspunkt styrer du selv din hverdag.

Opgaverne hos Unic Automatik vil typisk være opdelt i serviceopgaver og mindre projektarbejde.

I hovedpunkter vil opgaverne være:

• Gennemførsel af kontrakt og rekvireret service på CTS-installationer.
• Opstarte og indregulere HVAC/BMS-installationer.
• Til tider vil du skulle instruere eksterne håndværkere og kvalitetssikre deres arbejde.
• Der kan være behov for, en gang imellem at kunne, trække på dine kompetencer & resurser fra dine kollegaer.


Om dig

For at passe ind i jobbet hos Unic Automatik er det vigtigt, at du er en selvstændig tekniker, som forstår helheden af de opgaver, du er på. Du formår at gennemskue de enkelte delelementer og kan se, hvordan de enkelte dele passer sammen i det store billede. Da programmering er en naturlig del af dagligdagen er det vigtig at du har erfaring med dette og gerne indenfor: Regin, Ba-system, Trend, Honeywell eller Tradium.

Vi ser gerne den rigtige kandidat som en, der har følgende kvalifikationer:

• Du har en el-teknisk baggrund
• Du er proaktiv og kan tilrettelægge dine arbejdsdage
• Du har programmeringserfaring med BMS/CTS-opgaver
• Muligvis bor du imellem Aarhus og Hjørrring. 


Som person er det vigtigt, at du trives et sted, hvor der er højt til loftet, og hvor humoren er en naturlig del af hverdagen. DU vil jævnligt mødes med kollegaerne på hovedkontoret i Solbjerg.

Er du klar til at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor du vil få kollegaer i verdensklasse?

Om Unic Automatik

Unic Automatik ApS beskæftiger sig med CTS/intelligent bygningsautomatik og er et certificeret Tridium, Honeywell, BA-Systems og Regin Systemhus.
I 2013 blev Unic Automatik etableret af et hold ildsjæle med mange års erfaring i branchen for bygningsautomatik. Målet var det samme, som det er i dag: Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartnere i bygningsautomatik, både hvad angår projektering og servicering af CTS-, BMS- og IBI-systemer.
I dag består Unic Automatik af 14 mand. Virksomheden har hovedsæde i Solbjerg syd for Aarhus og en afdeling på Sjælland med teknikere, som arbejder i hele landet.

Vil du være en del af holdet?

Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. 

For yderligere information om jobbet kan du kontakte: Frank Rasmussen /  frank@Unic-automatik.dk / 42705770.